Clădiri în stil Art Nouveau
Clădiri în stil Art Nouveau

Atracții Turistice

Atracții Turistice

Amplasat în centrul oraşului, hotelul se afla în imediată apropiere de atractii turistice Oradea. Continental Forum Oradea se află în apropriere de centrul istoric, dar şi aproape de majoritatea cafenelelor şi teraselor. Relaxarea este astfel foarte accesibilă.

În plus, personalul nostru calificat şi extrem de prietenos, la fel ca toţi orădenii, va stă la dispoziţie cu informaţii despre principalele obiective turistice din oraş, personalizate în funcţie de nevoile şi preferinţele dumneavoastră.

Dacă eşti pasionat de istorie, la doar cinci minute distanţă de clădirea hotelului, după ce treci podul Dacia, te poţi afunda într-o minunată incursiune în trecutul orașului. De la ferestrele largi ale hotelului, minunat amplasat pe malul Crișului Repede, poţi admira oraşul recunoscut pentru farmecul stilului arhitectural Art Nouveau și istoria fermecătoare a monumentelor orașului.

Printre bijuteriile arhitecturale ale Oradei de află Biserica cu Lună, denumită astfel datorită unui ceas unic în Europa.

Experienţa culturală este îmbogățită prin cele două teatre: Teatrul Regina Maria şi Teatrul Arcadia, dar și Palatul Baroc, unul din cele mai valoroase edificii construite în stil baroc pe teritoriul României.

Nu în ultimul rând, viaţa de noapte este una diversificată aici, avem o serie de localuri, ceainării, cafenele sau cluburi deschise pentru iubitorii de distracţie. Pentru iubitorii de adrenalină și aventură avem „Nymphaea Aquapark“, un complex wellness modern dotat cu spaţii speciale de relaxare şi divertisment, aflat la doar trei minute distanță pe jos de Hotel Continental Forum Oradea.

Dacă vă aflaţi în vizită prin oraşul nostru, vă recomandăm să nu rataţi nici celelalte atractii turistice Oradea: Cetatea Oradea, Turnul şi Palatul Primăriei, lacul cu nuferi din Felix, Palatul Stern, Muzeul Ţării Crișurilor, Palatul Justiţiei şi Palatul Vulturul Negru sau Palatul Maskovits.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media