Evenimente private

Continental Forum Oradea este partenerul de încredere în cele mai importante momente din viață ta. Avem o experiență bogată în organizarea nunților, a botezurilor și a diferitelor evenimente private, iar echipa hotelului va fi mereu alături de dumneavoastră, cu sfaturi utile, atât în alegerea sălilor, cât și în personalizarea meniurilor.

Pentru un restaurant de nuntă sau o sală de nuntă în Oradea, avem două recomandări. Sala Belvedere este o sală de nuntă în Oradea cu adevărat spectaculoasă. Cu o capacitate de 180 de locuri, această sală este poziționată la etajul opt al hotelului și vă oferă o vedere panoramică asupra orașului. Pentru o nuntă sau un botez într-un cadru mai intim, restaurantul Mondo, cu o capacitate de maximum 100 de persoane, vă întâmpină cu o atmosferă caldă și elegantă.

Indiferent de evenimentul pe care doriți să-l organizați în cadrul hotelului Continental Forum Oradea, echipa noastră vă va fi alături în orice moment. Mai mult, suntem alături de clienții noștri cu tarife preferențiale pentru cazarea invitaților.

restaurant nunta

Sală nuntă Oradea

60-150 pers. 2 saloane

De multe ori, unul dintre cele mai importante evenimente din viață se transformă și într-unul dintre cele mai stresante. Iar pentru a evita acest lucru, echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră cu sfaturi utile și vă pune la dispoziție o gamă largă de servicii.

Cere ofertă
Descriere

Sala de nuntă Belvedere și restaurantul de nuntă Mondo vă propun o ambianță plină de farmec, iar meniurile vor fi preparate din cele mai fine, sofisticate și atent alese ingrediente, pentru a contura o nuntă de poveste. Sala Belvedere are o capacitate maximă de 180 de persoane, dar poate fi adaptată solicitărilor specifice. Ringul de dans este special amenajat, iar servirea ireproșabilă sunt ingrediente de nelipsit pentru un eveniment memorabil.

Restaurantul Mondo este decorat în nuanțe elegante de gri, argintiu și negru, are o capacitate de 100 de persoane și este potrivit pentru evenimente mai restrânse.

Pe lângă o echipă dedicată, vă suntem alături cu multe alte lucruri și detalii care, la final, fac diferența între un eveniment reușit și unul stresant:

  • aranjament festiv, huse pentru scaune și fundițe;
  • tarife preferențiale pentru cazarea invitaților;
  • cameră Deluxe pentru miri;
  • șampanie și coș cu fructe în camera mirilor;
  • mic-dejun în cameră;
  • late check-out.
Beneficii

Cadoul nostru de nuntă

Un eveniment reușit are la bază o atmosferă specială, iar sala Belvedere, situată la etajul opt la hotelului, are toate ingredientele necesare. Vederea panoramică de pe terasa de 300 de metri pătrați este, de multe ori, alegerea mirilor pentru o ședință foto de invidiat.

Atipic

Ne plac ideile ieșite din comun, așa că suntem foarte receptivi la orice propunere și vom găsi metode pentru a implementa toate cerințele dumneavoastră. De exemplu, slujba religioasă ar putea fi organizată pe terasa sălii Belvedere. Prin urmare, indiferent de cerințe, suntem alături de dumneavoastră și, împreună, vom organiza un eveniment perfect.

Certificare

Standardul de patru stele al hotelului nostru este dovada clară că toate serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde. Împreună vom stabili meniul în funcție de gusturile dumneavoastră și ale invitaților, bucătarii noștri fiind dornici să prepare cele mai apetisante și gustoase bucate.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare în Oradea

60-150 pers. 2 saloane

Indiferent de specificul evenimentului – cină festivă, aniversări, majorate, petrecerea burlacilor/burlăcițelor – echipa noastră vă oferă întotdeauna cele mai bune soluții în organizarea petrecerii. Consultanța de specialitate este esențială pentru ca dumneavoastră să petreceți momente de neuitat alături de cei dragi.

Cere ofertă
Descriere

În cadrul Continental Forum Oradea puteți alege între două spații pentru petrecerea dumneavoastră. Elegantul restaurant Mondo, cu o capacitate de 100 de persoane, sau somptuosul salon Belvedere cu o capacitate maximă de 180 de persoane și de pe terasa căruia puteți admira întregul oraș de la înălțimea etajului opt.

Alături de noi puteți fi sigur că toate grijile organizării cad doar în sarcina noastră, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura de o petrecere de neuitat, alături de invitații dumneavoastră.

În plus, am pregătit și o ofertă specială pentru petrecerile aniversare.

Beneficii

Diversitate

Avem o serie de meniuri cu specialități delicioase din bucătăria autohtonă, dar și din preparate de pe tot mapamondul, potrivite pentru a vă surprinde invitații. Desigur, avem o gamă variată de băuturi, pentru a da startul distracției.

Bun gust

Indiferent dacă alegeți salonul Belvedere sau restaurantul Mondo, în localurile noastre veți face cunoștință cu bunul gust.

Perfecțiune

Avem experiența a câtorva sute de evenimente organizate. De la nunți la petreceri onomastice. Iar din fiecare eveniment realizat cu succes am învățat să fim mai buni și mai atenți la nevoile clienților noștri. Preparatele și servirea sunt aproape de perfecțiune.

restaurant botez

Sală botez Oradea

60-150 pers. 2 saloane

La Continental Forum vei găsi o sală de botez în Oradea, adaptată perfectă pentru acest tip de eveniment. Personalul nostru îți va fi alături cu sfaturi prețioase și cu suport pe tot parcursul acestui eveniment memorabil.

Cere ofertă
Descriere

Cu o capacitate de 100 de persoane, restaurantul Mondo este sala de botez în Oradea care te întâmpină cu un decor elegant, cu meniuri bogate și gustoase, dar și cu un personal care asigură o servire impecabilă. Preparatele pot fi atât din bucătăria tradițională românească, cât și din bucătăria internațională, astfel că meniul va fi unul diversificat, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru evenimentele care reunesc un număr mai mare de invitați, vă punem la dispoziție sala Belvedere, ce are o capacitate de până la 180 de persoane, într-un layout modular.

Beneficii

Experiență

Pentru noi, detaliile contează și ne definesc serviciile. Ne mândrim cu profesionalismul personalului nostru și acordăm atenție celor mai mici detalii în organizarea unui eveniment.

Profesionalism

Saloanele pe care vi le propunem pentru petrecerea de creștinare a copilului dumneavoastră sunt elegante și au un decor festiv deosebit. Vă oferim o servire promptă și de calitate, personalul nostru fiind special pregătit pentru servirea invitaților la standarde de 4 stele. Saloanele din incinta hotelului Continental Forum Oradea sunt locația ideală pentru o petrecere de botez.

Pretențios

În funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră, putem construi împreună un meniu personalizat, cu preparate gustoase din bucătăria românească sau din bucătăria internațională.