Restaurante

În cazul în care sunteți în căutarea unui restaurant în Oradea, Continental Forum Oradea vă invită la restaurantul Mondo. Indiferent dacă doriți un meniu tradițional românesc sau căutați preparate din bucătăria internațională, vă garantăm că restaurantul Mondo va fi pe gustul dumneavoastră. În plus, în incinta hotelului Continental Forum Oradea vă punem la dispoziție un hotel bar amplasat în holul hotelului, unde puteți savura oricând o cafea aromată sau un cocktail.

mondo

Restaurant Mondo

Situat la mezaninul hotelului Continental Forum, restaurantul Mondo este un restaurant în Oradea cu o capacitate de 100 de persoane. Mobilierul clasic combinat cu accesoriile moderne,  combinația cromatică de gri, argintiu și negru, personalul nostru calificat, preparatele delicioase asigură o atmosferă elegantă și rafinată.

În cazul în care căutați un restaurant în Oradea cu un salon privat, restaurantul Mondo este alegerea perfectă. Salonul Francez are o capacitate de 30 de locuri și este decorat în tonuri calde de crem, cu mobilier din lemn masiv și țesături italienești, pe pânză, lucrate manual.

Indiferent dacă îți dorești bucate tradiționale românești sau preparate din bucătăria internațională, meniul restaurantului Mondo este special conceput pentru a  satisface toate gusturile. Personalul nostru vă stă în permanență la dispoziție cu sfaturi și meniuri gândite în funcție de preferințele individuale, astfel încât să alegeți preparatul pe gustul dumneavoastră.

În plus, în timpul anotimpului cald vă încurajăm să luați masa în aer liber. Terasa restaurantului are o capacitate de 40 de locuri și oferă vedere spre râul Crișul Repede.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

La parterul hotelului nostru vei găsi un veritabil hotel bar. Acesta este locul perfect în care te poți retrage într-o pauză de lucru pentru a savura unul dintre multiplele sortimente de ceai, de cafea sau, de ce nu, spațiul ideal pentru a servi unul dintre cocktail-urile alcoolice sau non-alcoolice preparate de barmanii noștri.

Atmosfera din hotel bar te invită la relaxare pentru un moment de respiro. Indiferent că aceste momente vin după o întâlnire de afaceri sau după vizitarea obiectivelor turistice din Oradea.