Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact Continental Forum Oradea

Hotelul este situat în centrul oraşului Oradea, aflat la distanţe egale de principalele intrări în oraş. La doar 5 minute distanţă de mers pe jos se află centrul istoric şi comercial al oraşului.

Într-o rază de 500 metri faţă de hotel sunt situate cele mai importante instituţii publice: Primăria, Prefectura, Camera de Comerţ, Tribunalul, birouri de avocaţi şi sediul principalelor bănci.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Continental Forum Oradea

Adresă: Aleea Ștrandului nr. 1, cod 410051, Oradea, România
Receptie hotel : +40 372 598 800
Email hotel: oradea@continentalhotels.ro

Continental Hotels – Sediul Central

Rezervări (Luni – Sâmbată: 8:00 – 22:00)
Telefon: +40 372 121 721
Email: reservation@continentalhotels.ro
Email: sales@continentalhotels.ro
Adresă: Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, București

Andrei Pop
General Manager

Vlad Ghitea
Sales Assistant

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media