Stațiunea Băile Felix

Stațiunea balneoclimaterică Băile Felix se află la doar 9 km de Hotel Continental Forum Oradea. Stațiunea stă la dispoziția turiștilor pe întreg anul, fiind cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din țară.

Tipurile de proceduri care se pot face în Băile Felix sunt kinetoterapie, băi calde cu ape minerale, electroterapie, hidroterapie, aerohelioterapie în bazine deschise cu apă termală, aerosoli, gimnastică medicală și băi de lumină.

Stațiunea Băile Felix este locul perfect dacă dorești să combini relaxarea cu sănătatea. Temperatura apelor termale din Băile Felix este de 20-49 de grade Celsius. Izvoarele cu apă geotermală au proprietăți curative, iar nămolurile din stațiune au proprietăți sapropelice.

Un punct de atracție important din Băile Felix este lacul cu nuferi și flori de lotus, care are o faună deosebită: pește exotici, care trăiesc doar în ape termale, și broaște țestoase. În perioada iunie – august înfloresc lotușii, fiind cea mai bună perioadă pentru vizitare.

În Băile Felix găsiți trei ștranduri: Apollo, deschis pe toată perioada anului, Felix, deschis doar vara și ștrandul Padis.