Restaurant distins în Oradea
Restaurant distins în Oradea

Restaurant Mondo

Restaurant Mondo

Restaurantul Mondo este un restaurant în Oradea, situat la mezaninul hotelului Continental Forum Oradea şi are o capacitate de 90 locuri, iar servirea este à la carte. Cu un decor deosebit, al cărui mobilier este din lemn masiv, în tonuri elegante de gri, argintiu şi negru, Mondo te transpune într-o atmosferă selectă.

Punem la dispoziţia clienţilor care doresc o masă în discreție Salonul Francez, un salon privat, în interiorul restaurantului Mondo. Cu o capacitate de 40 de locuri, Salonul Francez este decorat în tonuri calde de crem, cu mobilă din lemn masiv şi ţesături italieneşti pe pânză, lucrate manual. De asemenea, aici puteți admira picturile care decorează pereții.

Oaspeţii noştri se pot delecta la restaurantul Mondo cu delicioasele preparate din bucătăria internaţională, dar şi cu preparate tradiţionale româneşti.

Pe timpul anotimpurilor calde, încurajăm oaspeţii noştri să ia masa în aer liber, pe terasa cu o capacitate de 40 de locuri, care oferă un peisaj minunat asupra Crișului Repede.

Așadar, dacă ești în căutarea unui restaurant în Oradea la cele mai înalte standarde, te așteptăm la Restaurant Mondo cu preparate delicioase!

PROGRAM 

Restaurantul este deschis în fiecare zi a săptămânii, între orele 19:00 – 21:30.

Restaurant Mondo continental forum oradea

Distins

Detaliile din decoruri, de la culorile alese cu grijă pentru a crea stilistică aparte a restaurantului la geamurile largi, fac din restaurantul Mondo un loc perfect pentru cei care doresc nu numai un răsfăț culinar, ci și o atmostferă stilată în care să servească masa.

w_0003_oradea133545-tartar-de-somon-cu-avocado

Unicitate

Preparatele restaurantului Mondo sunt unice prin contribuția creativă a bucătarului șef. Printre bucatele noastre apetisante, amintim specialitatea bucătarului nostru, medalion de porc învelit în pancetta cu cartofi umpluţi cu brânză, sparanghel și roşii cherry soté și aromatizat cu sos Roquefort.

Preferințe

Personalul nostru vă stă la dispoziţie cu cele mai bune sfaturi şi meniuri gândite în funcţie de preferinţele dumneavoastră, menite să satisfacă până şi cel mai gurmand oaspete.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media