Cazare cu piscină în Oradea pentru o relaxare completă
Cazare cu piscină în Oradea pentru o relaxare completă

Piscină

Piscină în Oradea

Continental Forum Oradea oferă cazare în Oradea cu piscină, unde vă puteți relaxa pe tot parcursul anului.

Vă aşteptăm la piscina cu apă geotermală să vă relaxaţi după o zi de muncă extenuantă sau să vă binedispuneţi pentru o zi plină de activităţi turistice.

Apa are o temperatură de 37 grade iarna şi 33 grade vara, iar accesul se realizează din interiorul hotelului. Având o adâncime variabilă între 1,60 metri și 2,40 metri, piscina este zona de agrement destinată întregii familii.

În plus, oferim clienţilor noştri şi un spaţiu de relaxare cu saună şi masaj, dotat corespunzător standardelor de 4 stele.

Pe timpul verii, vă aşteptăm şi la barul amenajat în zona piscinei unde puteţi servi răcoritoare, cocktail-uri delicioase şi diverse preparate grill.

Program Piscină

Luni, Marți. Miercuri, Vineri și Sâmbătă  8:00 – 20:00

Joi și Duminică 8:00 – 18:00 – pentru a asigura curățarea piscinei

Tarife:

Clienții cazați în hotel au acces gratuit la piscină

Clienții exteri 30 lei / pentru adulți și 20 lei pentru copii

În aceasta perioadă accesul la piscină se face cu anumite restriții, respectând regulile de prevenție și legislația în vigoare.

Beneficii

Apele geotermale sunt microbiologic pure şi sunt foarte bogate în săruri minerale, dar şi calciu, magneziu, cupru, zinc sau seleniu.

Apele geotermale au proprietăți curative, fiind bune pentru tratarea afecțiunilor precum reumatismul, artritele, parezele sau afecțiuni ale aparatului respirator.

De asemenea, tratamentul cu ape geotermale se folosește şi pentru îngrijirea corporală și în compoziția unor produse cosmetice.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media