Clipe de destindere și răsfăț
Clipe de destindere și răsfăț

Bar de zi

Bar de zi în Oradea

Uşor accesibil şi primitor, barul de zi este amplasat la parterul hotelului, fiind spaţiul perfect unde te poţi retrage pentru a savura diferite sortimente de ceai, cafea sau poţi servi unul dintre delicioasele cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice preparate de barmanii noştri.

PROGRAM

Personalul nostru îţi stă la dispoziţie între orele 19:00 şi 21:30 pentru a te relaxa şi pentru a-ţi oferi cele mai bune servicii.

bar de zi continental forum oradea

Versatil

Poţi rezerva unul dintre cele 40 de locuri, atât pentru relaxare, cât şi pentru întâlniri de afaceri. Barul de zi are o atmosferă distinsă, care se pretează la orice tip de întrevedere.

bar de zi continental forum oradea

Îmbelșugat

Avem un meniu bogat, la barul de zi găsiți o gamă largă de vinuri, dar și băuturi tari, ca vodka, whisky și gin. Dacă nu sunteți adeptul băuturilor cu alcool, vă invităm să gustați din cocktail-urile virgine preparate de barmanul nostru, cu ingrediente precum: lime, sirop Blue Curaçao, suc de ananas, suc de merișoare, sirop de cocos sau cranberry juice.

bar de zi continental forum oradea

Ambient

Atmosfera de la barul de zi este una care te invită la relaxare după o zi extenuantă cu întâlniri și discuții de afaceri sau este locul în care vă încărcați bateriile pentru activitățile turistice pe care le aveți în plan.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media