Descoperă farmecul cabaretului în barul de noapte
Descoperă farmecul cabaretului în barul de noapte

Bar de noapte

Bar de noapte în Oradea

Barul de noapte vă invită, începând cu orele 22:00, la o experienţă extravagantă în barul de noapte situat la mezaninul hotelului. Vă puteţi încheia ziua urmărind un spectacol de cabaret şi savurând diverse sortimente de băuturi aperitiv, vinuri sau băuturi tari.

De asemenea, avem o gamă largă de băuturi nonalcoolice și combinații inedite de cocktail-uri, special preparate de barmanul nostru.

bar de noapte continental forum oradea

Artistic

Barul de noapte are o trupă de cabaret proprie, trupa Continental, care pregătește programe artistice în fiecare seară. Așadar, atmosfera de petrecere este întreținută de dansatoarele noastre, dumneavoastră aduceți doar voia bună, iar seara va fi una de excepție.

bar de noapte continental forum oradea

Accesibil

Datorită amplasării sale, la mezaninul hotelului Continental Forum Oradea, barul de noapte este accesibil clienților noștri, aceștia având o variantă la îndemână pentru a petrece o seară memorabilă.

bar de noapte continental forum oradea

Mediul

Barul este ideal pentru a încheia o zi lungă de vizitat sau o întâlnire de afaceri istovitoare, într-o atmosferă relaxantă, care te îmbie la dialog, dar și la distracție.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media