Momente de calitate
Momente de calitate

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente

Vă aşteptam la Hotel Continental Forum Oradea cu servicii pentru orice moment al zilei, misiunea noastră este să ne asigurăm că şederea dumneavoastră este una de excepţie.

Vă punem la dispoziţie restaurantul Mondo pe tot parcursul zilei pentru a vă răsfăţa cu cele mai apetisante preparate din bucătăria tradiţională românească, dar şi cea internaţională.

Mai mult, vă puteți savura cafeaua sau un cocktail în barul de zi de la parterul hotelului şi vă puteţi încheia seara în barul de noapte, unde puteți alege din gama noastră variată de băuturi alcoolice și nonalcoolice în timp ce admirați spectacolul de cabaret alături de prieteni sau partenerii de afaceri.

De asemenea, hotelul are cinci săli moderne, care pot gazdui evenimente corporate ca: seminarii, conferințe de afaceri, conferințe de presă, ședințe, training-uri.

Sala de evenimente Belvedere, situată la etajul 8 al hotelului, este cea mai cunoscută sală de evenimente private, având 300 mp și o capacitate de 200 de locuri. Fiind modulară, sala poate fi adaptată după dorințele solicitarilor.

Restaurantul Mondo poate servi, de asemenea, drept sală de evenimente private ca nuntă sau botez, având o capacitate de 120 de locuri. Oraganizăm cu profesionalism și grijă față de cerințele clienților evenimente private ca nuntă, botez, bachet sau petreceri aniversare.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media