Petreceri corporate de Crăciun 2018

Petreceri corporate de Crăciun 2018

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o povară pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Ți-am pregătit nu mai puțin de 3 variante de meniu, cu preparate deosebite, inspirate din bucătaria autohtonă, dar și din cea internațională. Indiferent de varianta preferată, vei avea parte de preparate rafinate și extrem de diversificate.

Pentru mai multe detalii, consultă oferta de mai jos.

Decorul va fi inclus în prețul meniului, iar propunerile noastre sunt: Traditional Christmas, Elegant Christmas și Exclusive Christmas.

Suntem conștienți că nu putem anticipa gusturile fiecăruia, de aceea suntem flexibili. Ai posibilitatea de a combina meniul favorit cu decorul sălii pe care îl crezi potrivit pentru eveniment.

petreceri de crăciun oradea 2018

Tradiție în organizare de petreceri de Crăciun corporate

Cei 27 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 598 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: oradea@continentalhotels.ro.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media