Revelion 2017 - Bal Vienez
Revelion 2017 - Bal Vienez

Revelion 2017

Revelion 2017

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

oferta revelion 2017 oradea continental

Continental Forum Oradea ți-a pregătit pentru seara de Revelion 2017 o tematică ruptă din atmosfera străzilor austriece: Bal Vienez. Te invităm să petreci alături de noi trecerea dintre ani, avem o ofertă ideală fie că dorești să-ți petreci un sejur în Oradea de Revelion, fie că dorești doar să participi doar la petrecerea de la miezul nopții.

Oferta Revelion 2017 Oradea

Petrecere tematică de Revelion 285 lei/persoană.

 

Pachete Revelion

1050 lei / persoană / 3 nopți / 2 intrări la Nymphea Aquapark

1350 lei /persoană / 5 nopți / 3 intrări la Nymphea Aquapark

 

Pachetele includ:

Petrecere tematică de Revelion

Cazare cu demipensiune

Intrări cadou la Nymphea Aquapark, cel mai mare aquapark din această regiune a Europei

Brunch pe 1 ianuarie

 

Dacă te grăbești, poți prinde discountul early booking de 10% până pe 30 noiembrie. Grăbește-te să prinzi oferta, locurile sunt limitate!

Pentru petrecerea de Revelion 2017 vă propunem trei saloane: Salonul Belvedere, aflat la ultimul nivel al hotelului, Restaurantul Mondo și Barul de noapte.

Priveliștea panoramică asupra orașului pe care vi-o oferă salonul Belvedere va transforma seara de Revelion 2017 într-una de poveste. Ringul de dans special amenajat, dar și servirea de excepție vor fi ingredientele unei petreceri de neuitat. Restaurantul Mondo are un aer elegant, având un mobilier stilat și accente argintii cu gust. Mondo te transpune într-o atmosferă selectă, fiind ideal pentru un moment special precum este petrecerea de Revelion. Barul de noapte este ideal dacă îți dorești o petrecere restrânsă, cu cei apropriați. La cerere, aici se pot organiza petreceri private.

Program artistic

Ți-am pregătit un program artistic plin de surprize: DJ toată noaptea, muzică live, dar și un program de dans tematic al trupei noastre de cabaret. De asemenea, la fel ca în fiecare an, vom organiza o tombolă în cadrul căreia poți câștiga premii ca un tort, o șampanie, dar și marele premiu surpriză.

Puteți veni liniștiți cu copiii deoarece vom avea o petrecere paralelă a celor mici, cu actori și desene animate.

Meniu

Meniul pentru petrecerea de Revelion cuprinde un aperitv bogat în preparate fine, patru feluri principale, un tort delicios sachertorte cu parfait dolce freddo, dar și o selecție de băuturi. Pentru lista completă de preparate și băuturi pentru petrecerea de Revelion 2017, te invităm să consulți meniul de mai jos.

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 598 800 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: forum.oradea@continentalhotels.ro.

Te așteptăm să petreci un Revelionul în stil vienez alături de Continental Forum Oradea!  

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media