Remediul pentru zilele toride
Remediul pentru zilele toride

Fresh Brownie și Iced Cocos Latte

Fresh Brownie și Iced Cocos Latte

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

bautura racoritoare de vara

Sunt 92 de zile de vară și tot atâtea motive să te înviorezi cu o băutură răcoritoare de vară și cu un desert ușor! Oferta noastră estivală îți propune două produse numai bune de devorat împreună, atunci când simți că soarele te topește!

Am introdus în meniul nostru: Fresh Brownie și Iced Cocos Latte. Pe cât sună de atrăgător, pe atât sunt de răcoroase!

Fresh Brownie este un desert la pahar în trei straturi, care conține: brioșă de ciocolată pufoasă, pe care se așterne crema de brânză și câteva bucăți de zmeură proaspete. Desertul este ușor, așa că nu îți va încurca planul de a rămâne în formă pe timpul verii!

Iced Cocos Latte este o băutură revigorantă în care vei regăsi gustul puternic de cafea espresso alături de laptele de cocos și gheață din abundență. Încearcă această băutură inedită în locul unui simplu espresso, îți va da energia de care ai nevoie pe parcursul zilei, dar și un strop de răcoare.

Poți servi produsele într-un spațiu înconjurat de verdeață, pe terasa restaurantului Mondo, care oferă o priveliște impresionantă asupra Crișului, de la etajul 1 al hotelului. Un alt spațiu pe care ți-l recomandăm este terasa de la parter, terasa Barului de zi, cochetă și discretă. Prețul celor două produse este extrem de accesibil: doar 16 lei!

Indiferent de momentul zilei, noi te răcorim în acele clipe în care simți că vara te copleșește. Încearcă gustul proaspăt și dulce al desertului la pahar Fresh Brownie sau aroma discretă a cocosului în Iced Cocos Latte!

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media