20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camera Deluxe

Camera Deluxe

Continental Forum Oradea este un hotel în Oradea de 4 stele cu camere rafinate, primitoare și cu un nou look proaspăt renovat. Camerele Deluxe au o suprafaţă de 25 mp şi dispun de paturi matrimoniale sau twin, perfecte pentru o vizită în Oradea atât în scop turistic, cât şi pentru o vizită în interes de serviciu. În plus față de camerele Standard, camerele Deluxe au balcon cu vedere la râul Crișul Repede.

Mai mult, în camerele Deluxe beneficiați gratuit de ceai, cafea, zahăr, expresor, apă.

Toți cei care aleg să rezerve direct pe website vor beneficia de 20% discount!

Datorită serviciilor noastre și facilităților de care dispunem, orice vizitator care ne trece pragul se bucură de o ședere relaxantă, lipsită de griji şi primitoare, ca acasă.

Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Oradea sunt utilate respectând standardele internaționale de 4 stele, pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți aflați în vizită în oraș.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare precum șicare sunt serviciile și facilitățile hotelului.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Beneficii

Camerele Deluxe sunt spațioase, având facilități diversificate, care sporesc confortul în sejurul dvs. În plus, balconul cu vedere la Crișul Repede oferă călătorului un peisaj spectaculos al naturii, oferindu-i energie pentru tot restul zilei.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Balcon
Birou
Cadă
Fierbător apă
Cantar
Cosmetice baie
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media