Condiții moderne pentru călătoria ta
Condiții moderne pentru călătoria ta

Camera Deluxe

Camera Deluxe

Rafinate și primitoare, camerele Deluxe au o suprafaţă de 25 mp şi dispun de paturi matrimoniale sau twin, perfecte pentru o vizită în Oradea atât cu scop turistic, cât şi pentru una în interes de serviciu. În plus față de camerele Standard, camere Deluxe au balcon cu vedere la râul Crișul Repede.

Mai mult, în camerele Deluxe sunteți întâmpinați cu o tăviță având ceai, cafea, zahăr, lapte, miere, îndulcitor, apă și fierbător.

Datorită serviciilor noastre și facilităților de care dispunem, orice vizitator care ne trece pragul se bucură de o ședere relaxantă, lipsită de griji şi primitoare, ca acasă.

Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Oradea sunt utilate respectând standardele internaționale de 4 stele, pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți aflați în vizită în oraș.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Camerele Deluxe sunt spațioase, având facilități diversificate, care sporesc confortul în sejurul dvs. În plus, balconul cu vedere la Crișul Repede oferă călătorului un peisaj spectaculos al naturii, oferindu-i energie pentru tot restul zilei.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Balcon
Birou
Cadă
Fierbător apă
Cantar
Cosmetice baie
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?