Centru pentru afaceri
Centru pentru afaceri

Meetings

Meetings

Hotelul Continental Forum Oradea este un hotel de 4 stele care pune accent pe clientela din zona business, iar de aceea avem spații potrivite pentru desfășurarea evenimentelor corporate de tip conferințe, reuniuni, traininguri, teambuilding-uri, conferințe de presă, întâlniri de afaceri și nu numai.

Cele cinci săli moderne de conferinţe pot găzdui evenimente cu o tematică variată, în funcţie de necesităţile oaspeţilor noştri.

Sălile de conferințe pe care le avem au capacități de la 10 persoane, la birou, pentru întâlniri restrânse și discrete sau, pentru evenimente de largă anvergură, avem săli cu o capacitate de până la 250 de persoane.

De asemenea, avem un salon deosebit, Salonul Francez, cu un aer fin și clasic dat de mobilierul masiv alb și picturile de decor, pe care vi-l recomandăm dacă doriți să vă surprindeți interlocutorii.

Vă oferim pachete speciale pentru organizarea evenimentelor corporate în sălile de conferință ale Continental Forum Oradea: Pachet conferințe economic, Pachet conferințe standard și Pachet conferințe weekend.

paladium continental forum oradea

Profesionalism

Toate sălile sunt dotate corespunzător eveniment din zona de afaceri cu ecran de proiecţie, videoproiector, flipchart şi materiale consumabile, lumina naturală, WI-FI gratuit, suport şi asistență pe durata evenimentului.

sala conferinte continental forum oradea

Complexitate

Ținem pasul cu noutățile din domeniul de organizare de evenimente business, de aceea vă oferim, la cerere: sistem de traducere simultană, microfon fix și mobil,  scenă și pupitru, laser point, lumini speciale și teleconferință.

meeting continental forum oradea

Adaptabilitate

Cele cinci saloane de evenimente pot fi amenajate în mai multe moduri, în funcție de specificul conferinței pe care doriți să o organizați la noi. Sălile de conferință pot fi aranjate în stilurile: theatre, ballroom, U-shape, classroom, reception sau boardroom.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media