Momente memorabile
Momente memorabile

Petreceri corporate

Petreceri corporate

Continental Forum Oradea este alegerea ideală pentru petrecerea de sfârșit de an pentru angajații dumneavoastră, pentru cocktailuri sau reuniuni tematice între colegi. Avem săli de evenimente elegante și un personal primitor, gata să vă prezinte beneficiile fiecărui salon.

Suntem gata să vă ascultăm cererile, este suficient să ne explicați cum ați dori să arate petrecerea dumneavoastră, iar noi vă vom creiona evenimentul perfect.

Continental Forum Oradea

Inventivitate

Pe lângă ingredientele clasice ale unui eveniment de succes, suntem gata să vă ascultăm ideile ieșite din comun pentru a oferi un element surpriză petrecerii dumneavoastră, ca de exemplu un show de cabaret al trupei Continental.

bar de zi continental forum oradea

Culoare

Vă oferim un spectacol de culoare alcătuit din băuturi aromate, pregătite de barmanul nostru specialist. Nici farfuria dumneavoastră nu va fi lipsită de culoare, bucătarii noștri dând atenție egală aspectului și gustului felurilor de mâncare.

Continental Forum Oradea

Recomandări

Dat fiind că organizăm de ani de zile evenimente de toate felurile, de la petreceri aniversare la nunți, ne-am creat o serie de colaboratori muzicieni, pe care vi-i putem recomanda, în funcție de gusturile dumneavoastră în materie muzicală.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media