La noi, pauzele sunt productive
La noi, pauzele sunt productive

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

Pentru evenimentele business, vă pune la dispoziţie diverse pachete de coffee break care includ specialităţi de ceaiuri şi cafea, produse de patiserie şi cofetărie proaspăt coapte şi o gamă variată de băuturi răcoritoare.

Meniul pentru business lunch oferă o alternativă excelentă la preţuri atractive şi va satisface pretenţiile oricărui gurmand: meniul cuprinde supă/ciorbă, fel de bază, salată, desert, pâine și apă.

Continental Forum Oradea

Socializare

Ştim că networking-ul este un element cheie al oricărui eveniment, aşa că vă punem la dispoziţie o terasă dedicată sălii de conferinţa şi un spaţiu special amenajat pentru fumat, pentru ca oaspeţii tăi să se relaxeze şi să facă schimb de idei şi cărţi de vizită.

Continental Forum Oradea

Receptivitate

Suntem receptivi la preferințele dumeavoastră, astfel încât putem negocia meniul de lunch break. Pentru grupurile business aceste meniuri pot fi configurate conform solicitării şi necesitaţilor clienţilor.

coffee break continental forum oradea

Experiență

În timpul pauzelor de cafea, puteți discuta cu personalul nostru în cazul în care doriți sfaturi care să revigoreze audiența pentru o nouă sesiune de business. Vă punem la dispoziție toată exeperiența noastră pentru a avea un eveniment reușit.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media