Un edificiu simbolic pentru Oradea
Un edificiu simbolic pentru Oradea

Despre Noi

Despre Noi

Hotel Continental Forum este un hotel de 4 stele, unul dintre cele mai căutate hoteluri din Oradea și cel mai mare hotel din oraș. Continental Forum Oradea se află chiar pe malul râului Crișul Repede, la doar câteva minute de principalele atracții turistice, dar și de Primărie, Prefectură, Camera de Comerț, Tribunal și birourile principalelor companii și bănci din oraș.

Vă oferim cazare de calitate în Oradea, hotelul nostru având cele mai bune condiții pentru un sejur reușit. Avem un personal prompt, care oferă respectul cuvenit fiecărui turist venit să viziteze Oradea.

Clădirea actualului Hotel Continental Oradea a fost construită în perioada 1967-1971, iar numele inițial a fost Hotel Dacia. În acea perioadă, era o bijuterie arhitecturală, fiind emblema orașului pentru mult timp. Hotelul Dacia a fost locul de întâlnire pentru toate reuniunile de nivel înalt organizate în vestul țării. Toți președinții României din ultimii 40 de ani au fost oaspeții noștri.

În anul 1996, Hotelul Dacia intră în lanțul hotelier Continental, iar în anul 2006, în urma unui proces de rebranding, devine Continental Forum, hotelul de 4 stele elegant de astăzi.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media