20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Servicii & Facilități

Servicii & Facilități

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Preț parcare autoturism 30 RON / 24h. Parcarea este păzită 24 din 24 h.

Vă oferim internet prin wireless de mare viteză în tot hotelul, atât în camere, cât și pe holurile hotelului sau în restaurantele noastre. Din acest motiv, la noi în hotel se pot organiza cu succes conferințe sau alte tipuri de evenimente corporate.

Vă recomandăm să testați piscina noastră cu apă geotermală, pentru proprietățile sale curative. Apele geotermale sunt microbiologic pure şi sunt foarte bogate în săruri minerale, dar şi calciu, magneziu, cupru, zinc sau seleniu.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informații turistice sau de orientare în oraș. De asemenea, vă putem rezerva bilete la spectacolele din oraș, vă putem rezerva o masă la restaurant sau vă putem oferi transport la/de la aeroport. Dacă aveți o cerere specială, vă rugăm să ne contactați înaintea sosirii pentru a vă îndeplini solicitarea.

În aceată perioadă serviciul de room service este disponibil exclusiv pentru micul dejun și cină. Ne cerem scuze anticipat pentru eventualele neplăceri cauzate de acest program.

Acceptăm animale de companie (de talie mică <10kg) contra unui tarif de 90 RON/ noapte/ animal. În funcție de politica hotelului acest serviciu poate suferi restricții sau modificări. Vă rugăm contactați recepția pentru mai multe informații.

Facilități fără plată

Wifi gratis
Aer condiționat
Bancomat
Business corner
Cameră de bagaje
Camere pentru nefumători
Curier
Hărți turistice
Informații turistice
Lift
Lustruire pantofi
Recepție non-stop
Seif
Ziare
Check-out 12:00
Check-in 15:00

Facilități cu plată

Acceptă animale de companie
Bar
Bar piscină
Cafenea
Catering
Facilități VIP în cameră
Fax
Copiator
Masă biliard
Masaj
Mic dejun bufet
Mic dejun în cameră
Parcare
Piscină cu apă termală
Restaurant
24 room service
Facilități conferințe
Facilități petreceri
Serviciu de călcătorie
Curățătorie chimică
Serviciu Spălătorie
Spa și centru de wellness
Terasă
Transfer de la/la aeroport

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media