20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camere

Camere

Hotelul Continental Forum Oradea este unul dintre cele mai căutate hoteluri în Oradea și, de asemenea, cel mai mare din oraș.

Vă punem la dispoziție un hotel de 4 stele în Oradea, împărțit în 168 de camere, pe șapte etaje. Avem 121 de camere Standard și Business, 35 de camere Deluxe, 7 apartamente și 5 camere Family.

Din totalul de camere, 77 au balcon și o vedere impresionantă spre râul Crișul Repede.

Camerele elegante ale hotelului Continental Forum Oradea sunt decorate și utilate respectând standardele internaționale ale unui hotel de 4 stele, pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți aflați în vizită în oraș.

Pentru o cazare de excepție, vă oferim camerele Standard, Business sau Deluxe. În plus, dacă doriți să călătoriți cu familia, vă putem oferi unul dintre apartamentele noastre sau una dintre spațioasele camere Family.

Toate camerele noastre sunt camere de nefumători. Accesul la internet este gratuit în toate camerele hotelului nostru.

Așadar, dacă doriți un hotel de 4 stele în Oradea, cu camere confortabile și personal amabil și calificat, alegeți Continental Forum Oradea!

Iar pentru rezervările făcute direct pe site, prin telefon sau prin e-mail, avem o ofertă specială:

Toți cei care aleg să rezerve direct beneficiază de 20% discount!

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media