Cazare centrală în Oradea
Cazare centrală în Oradea

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotelul Continental Forum oferă servicii de cazare în Oradea și este cel mai mare hotel din oraş. Datorită dotărilor exclusiviste şi a serviciilor de calitate oferite oaspeţilor, hotelul nostru beneficiază de distincţia de 4 stele.

Pentru oaspeţii aflaţi în Oradea în scop de afaceri, vă punem la dispoziție cazare centrală în Oradea, în apropiere de Primărie, Prefectură, Camera de Comerţ, Tribunal şi birourile principalelor companii şi bănci din oraş, reprezentând optiunea ideală de cazare în Oradea.

Pentru cei care doresc să descopere oraşul, Continental Forum Oradea se află la doar câteva minute de principalele atracţii turistice din Oradea precum Turnul Primăriei. Acesta oferă o privelişte deosebită asupra întregului peisaj urban.

Alte obiective turistice din centrul orașului: Cetatea Oradea, Palatul Justiţiei, Palatul Vulturul Negru, pasajul pietonal Vulturul Negru şi multe altele.

Așadar, dacă ești în căutare de cazare în Oradea, te așteptăm la Continental Forum Oradea pentru a beneficia de o primire călduroasă și de condiții excelente de cazare!

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.