Hotel central în Oradea
Hotel central în Oradea

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotelul Continental Forum oferă servicii de cazare în Oradea și este cel mai mare hotel din oraş. Datorită dotărilor exclusiviste şi a serviciilor de calitate oferite oaspeţilor, hotelul nostru beneficiază de distincţia de 4 stele.

Pentru oaspeţii aflaţi în Oradea în scop de afaceri, hotelul se află în centrul Oradei, în apropiere de Primărie, Prefectură, Camera de Comerţ, Tribunal şi birourile principalelor companii şi bănci din oraş, reprezentând optiunea ideală de cazare în Oradea.

Pentru cei care doresc să descopere oraşul, Continental Forum Oradea se află la doar câteva minute de principalele atracţii turistice din Oradea precum Turnul Primăriei. Acesta oferă o privelişte deosebită asupra întregului peisaj urban.

Alte obiective turistice din centrul orașului: Cetatea Oradea, Palatul Justiţiei, Palatul Vulturul Negru, pasajul pietonal Vulturul Negru şi multe altele.

Așadar, dacă ești în căutare de cazare în Oradea, te așteptăm la Continental Forum Oradea pentru a beneficia de o primire călduroasă și de condiții excelente de cazare!

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Ai 10% discount față de oricare alt site de rezervări doar cu adresa ta de email.

Nu vom stoca și nu vom folosi această adresă în viitor.

Nu vreau discount

Mai multe detalii legate de oferta Continental Hotels.