Oradea City App, ghidul tău turistic în Oradea

Oradea City App este aplicația oficială de turism oferită de Primăria Municipiului Oradea, care cuprinde informații turistice despre Oradea și stațiunea Băile Felix.

Aplicația este extrem de utilă pentru turiștii aflați în Oradea și Băile Felix întrucât oferă atât informații despre evenimentele din Oradea și obiectivele turistice din zonă, cât și informații utile despre: transportul public, locuri de parcare în oraș, locuri unde se găsesc ATM-uri, service auto, spitale și farmacii.

O secțiune foarte interesantă din Oradea City App este cea de „Termalism“, unde aflați, printre altele, care sunt beneficiile apei termale și care sunt bazele de tratament din zonă.

De asemenea, aplicația are opțiunea de geolocalizare al fiecărui punct de interes, dând posibilitatea de a se crea o rută către obiective turistice sau către evenimentele din oraș.

Instrucțiuni de folosire: se descarcă aplicația din magazinele Apple sau Google Play și se alege modul de folosiere: online sau offline. La modul offline se descarcă conținul aplicației pe telefonul mobil și se poate folosi fără conexiune de internet. Aplicația se poate folosi în 3 limbi, la descărcare se alege și limba.